Kapcsolat

E-mail címem:
na-tika@hotmail.hu

Küldjetek ide fotókat hasonló műveitekről, vagy töltsétek fel a facebook oldalra.

Reklámok

Kapcsolat” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Tratyikné Zsidi Márta

  Kedves Nati! Gratulálok alkotásaidhoz!!Szeretnélek megkérni, hogy küldj számomra egy nagyobb szívecske mintáját,leírását, ugyanis rajzról nem tudok horgolni!!!Nagyon kezdő vagyok!!Nagyon megköszönném leveledet!!!! Üdvözlettel:Márti

 2. Schmauder Antal

  Nagyon szeretnék egy régebbi sapkám helyett egy azonos mintával, egy újat horgoltatni. Ha valaki tudna segíteni, kérem válaszoljon! Köszönettel, Antal

 3. Baglyas Zsuzsanna

  Kedves Nati!
  Nagyon szép és sok ötletes bejegyzést olvastam az oldaladon. Legjobban a szivecskés befőttesüvegek tetszettek. Sok technikát kipróbáltam már (üvegfestés, dekoupage), ám a horgolás eddig kimaradt az életemből. Egészen idén karácsonyig, amikor elkészítettem életem első (de nem utolsó) angyalkáját. Most a húsvét közeledtével tovább próbálkozom és tojást, illetve tyúkocskát készítek. Képet küldök, amint elkészültek.

  Segítséget szeretnék kérni. Kaptam Karácsonyra egy horgolt gömböt. Aminek a legszélesebb pontján gyöngyök vannak. Annyit sikerült kinyomozni, hogy két félből készült és talán a gyöngyökkel van összekötve, de a neten nem találtam ilyen mintát.
  Kikeményítve cukorral lett, a gyöngy alatt is kemény a szál, mert nem mozognak, viszont a gyöngy nem cukros (megnyaltam) 🙂 .

  Válaszod előre is köszönöm.
  Üdvözlettel: Zsuzsa

  1. Kedves Zsuzsa! Köszönöm, és sok sikert kívánok a horgoláshoz is. A képet, ha küldesz, örömmel fogadom. A kérdésedre így kép nélkül elég nehéz pontosat mondani. Lehet úgy, hogy a fonalra előre felfűzzük a gyöngyöket, és az utolsó körben behorgoljuk őket, egyszerűen ahol a helyük van, a gyöngy mögött fogjuk meg a szálat a horgolótűvel. Vagy még egyszerűbben a két félgömböt összevarrod a gyöngyökön is átbökve a tűt. Ez vastagabb fonal esetén problémás, mert ugye duplán a fonal, plusz a tű foka, aminek a gyöngy lyukán át kell férni. Ha a gömbben belül nincs semmi, kétféleképpen lehet kikeményíteni. Külön a két félgömböt, aztán egyesíteni, vagy az összerakott gömböt egy lufin, amit utána leeresztve kihúzol egy nyíláson. Remélem, tudtam valamit segíteni. Nati

 4. Kissné Csonka Ágota

  Szeretnék érdeklődni, hogy hogyan kerültél be a praktika magazinba. Nekem is vannak ötleteim, és céget szeretnék alapítani, de elöbb nevet kéne szerezni, előre is köszönöm a segítséget

 5. Kedves Ágota, küldtem be néhányszor fényképet, és megkerestek. Semmilyen nyomulásra nem volt szükség, bár én arra nem is vagyok alkalmas. Én is sokat gondolkodom vállalkozáson, de egyelőre akárhogy számolom, csak a tömegtermelés éri meg, a hosszabb időt igénybe vevő kézműves dolgokat nem fizetik meg. Nem lebeszélni akarlak, csak alaposan számítsd ki először a költségeket, a munkaidő-ráfordítást, és ismerd meg alaposan a célcsoportodat. Ezek szerintem fontosabbak a névnél. Sok sikert hozzá, ha belevágsz!

 6. lászló baranyi

  kedves Nati gratulálok a faragásodhoz,nagyon szép lett.! én lombfűrésszel készítettem tárgyakat.egy képet kűldök majd.

 7. Kálcza Gyöngyvér

  Csodaszép munkáid vannak, csak ámulok és bámulok. Nem rég kezdtem horgolni, nagyon alap darabokat készítek, azt is néha sok-sok bontással. Időm lenne horgolni, de a finom, trükkös részeket nehezen vagy egyáltalán nem tudom meghorgolni. Nekem ebben kellene nagy segítség. Honnan van annyi energiád, hogy azt sok gyönyörűséget elkészítsd?
  Jó lenne Téged személyesen megismerni, van rá lehetőség? Lassan nyugdíjas leszek(6-7 év), arra szeretnék sok mindent megtanulni, hogy értelmesen töltsem a napjaimat.
  Üdvözlettel:
  Kálcza Gyöngyvér

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s